Fakte dhe Shifra

Më tepër

Tarifa studimi unike

Më tepër

Histori suksesi

Më tepër

Perspektiva në logos

Më tepër

Programet

Pranimet

Shërbime mbështetëse

NJOFTIME

Shiko të gjitha
19
May, 2017
Curriculum Vitae Training
Trajnim nga zj. Gloria Ibro
11:30 am - 12:30 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Ditën e Premte datë 19/05/2017 ora 11:30 në sallën e Konferencave në katin e dytë të Kolegjit Universitar Logos, do të organizohet një trajnim...

24
May, 2017
Konferenca-studentore-website
Konferenca e I-rë studentore në Shkencat e Aplikuara dhe Ekonomike
9:00 am - 3:00 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Kolegji Universitar “LOGOS” organizon Konferencën e I-rë studentore në datat 24 dhe 25 Maj 2017.  Të gjithë studentët e interesuar në Shkencat e Aplikuara...

01
October, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar me kohë...

Vlerësime për Logos!

ekzekutiv_500x500

Eleni Galanopoulou

dep_500x500

Prof. Dr. Aleksandër Sallabanda

Leonora Zoto

Dr. Leonora Zoto

admin_500x500

Msc. Parashqevi Avdulaj

rektori_500x500

Prof. Dr. Xhezair Teliti

Regjistrohuni që të informoheni nëpërmjet emailit me lajmet tona!