10
October, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar  si lektorë...

10
October, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar me kohë...

01
October, 2018
pune
Shpallje Për Personel Akademik Dhe Ndihmës
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tirane, Albania

Fondacioni LOGOS në kuadrin e zgjerimit të Kolegjit Universitar LOGOS dhe strukturimin e Kolegjit Profesional Agroushqimor për Vitin Akademik 2017-2018 kërkon personel akademik dhe...

01
October, 2017
Apply Logos
Fillon Aplikimi në Logos
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

A – Çdokush meriton një të ardhme më të mirë, por jo të gjithë zgjedhin rrugën e duhur! Kolegji Universitar Logos, është zgjedhja ideale!...

16
October, 2017
Fillon Viti Akademik 2017-2018
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit Universitar “Logos” që viti i ri akademik 2017-2018 fillon ditën e hënë datë 16 tetor 2017. Ju mirëpresim...

15
December, 2017
Workshop-Featured
Aplikimi i Teknologjisë Bashkëkohore në Mjekësinë Laboratorike – Workshop
8:00 am - 11:59 pm
Salla e Konferencave, KU Logos

Të nderuar kolegë! Kolegji Universitar “LOGOS” në bashkëpunim me Laboratorin Mjekësor “Intermedica”, organizon Workshopin me temë “Aplikimi i Teknologjisë bashkëkohore në Mjekësinë Laboratorike” më...

15
November, 2017
pencil-writing-ftr
Fillon Masteri Profesional
12:00 am - 4:00 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Për studentët e regjistruar në master në vitin akademik 2017-2018 njoftojmë që: Studimet “Master profesional” në “Teknikë e lartë në laboratorë mjekësorë” dhe “Financë...

06
November, 2017
Apply Logos
Aplikimi për ciklin e dytë të studimeve Master
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Njoftohen të gjithë studentët e interesuar që aplikimi në programet e studimit të ciklit të dytë (Master Profesional, 1 vit, 60 kredite) në Kolegjin...

01
November, 2017
Apply Logos
Rregjistrim në Kolegjin Universitar Logos
12:00 am - 11:59 pm
Sekretaria, KU Logos, Tiranë, Albania

Në bazë të udhëzimit të MAS nr. 23 datë 16/10/2017, të gjithë maturantët që kanë aplikuar online në portalin U-Albania për t’u regjistruar në...

19
October, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar me kohë...

13
October, 2017
Apply Logos
Mbrojtje Diplome për Master Profesional në Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë
11:00 am - 1:00 pm
Kati VII, KU Logos, Tiranë, Albania

Provimi Përfundimtar i Mbrojtjes së Diplomës “Master Profesional” në “Tekinkë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë” me provim dhe me temë diplome, do të zhvillohet...

10
October, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, Kolegji Universitar “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar: Një...

29
September, 2017
ExamWide
Provimet e Vjeshtës 2017
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Lajmërohen të gjithë studentët që kanë provime përsëritëse në Shtator se për të hyrë në këto provime duhet që nga data 1 Shtator –...

29
September, 2017
ExamWide
Sezoni i Vjeshtës 2017
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Fakulteti Ekonomik   Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Dega: Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë Cikli i parë Bachelor     Cikli i dytë Master Profesional...

01
September, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, Kolegji Universitar “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar si...

01
September, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, Kolegji Universitar “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar si...

01
September, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, Kolegji Universitar “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar si...

25
May, 2017
Konferenca-studentore-website
Konferenca e I-rë studentore në Shkencat e Aplikuara dhe Ekonomike
9:00 am - 3:00 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Kolegji Universitar “LOGOS” organizon Konferencën e I-rë studentore në datat 24 dhe 25 Maj 2017.  Të gjithë studentët e interesuar në Shkencat e Aplikuara...

23
May, 2017
Alumni
Bisedë me ish studentin, president i “LOGOS Alumni”, Amarildo Allmuça
12:00 pm - 12:30 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Më datë 23/05/2017 ora 12:00-12:30 te salla e konferencave në katin e dytë të Kolegjit Universitar “Logos” në kuadrin e takimeve të Alumni do...

19
May, 2017
Curriculum Vitae Training
Trajnim nga zj. Gloria Ibro
11:30 am - 12:30 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Ditën e Premte datë 19/05/2017 ora 11:30 në sallën e Konferencave në katin e dytë të Kolegjit Universitar Logos, do të organizohet një trajnim...

08
May, 2017
Dr Vasil Llajo
Leksion i Hapur nga Dr. Vasil Llajo
11:30 am - 12:30 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Zyra e Këshillimit të Karrierës e Kolegjit Universitar Logos, ju bën me dije se më datën 08/05/2017 ora 11:30-12:30 në Sallën e Konferencave në...

24
April, 2017
Pyetesor
Pyetësor për studentët e Kolegjit Universitar “Logos”
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tirane, Albania

Ministria e Arsimit dhe Sportit me mbështetjen e UNDP Albania ka hartuar një pyetësor i cili ka për qëllim të vjelë opinionin e studentëve...

05
April, 2017
Edlira-Kasaj
Leksion i Hapur nga Zj. Edlira Kasaj
1:00 pm - 2:00 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Zyra e Këshillimit të Karrierës e Kolegjit Universitar Logos, ju bën me dije se më datën 05/04/2017 ora 13:00-14:00 në Sallën e Konferencave në katin e dytë do...

28
March, 2017
dritan-mezini
Leksion i Hapur nga Z. Dritan Mezini
11:00 am - 12:00 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Zyra e Këshillimit të Karrierës e Kolegjit Universitar Logos, ju bën me dije se më datën 28/03/2017 ora 11:00-12:00 në Sallën e Konferencave në katin e dytë do...

19
March, 2017
Greek language Certification
Njoftim për mbrojtjen e gjuhës Greke
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Filluan regjistrimet për mbrojtjen e gjuhës greke pranë KU “Logos”. Afati i mbylljes së regjistrimeve është data 19 mars 2017

17
March, 2017
confer
International Conference “Current Developments and New Perspectives in Applied Sciences and Economy
8:30 am - 2:30 pm
Resurrection of Christ Orthodox Cathedral, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana 1001, Albania

Dear colleagues, Logos University in collaboration with: Catholic University “Our Lady of Good Counsel”, Tirana, Albania University of Piraeus, Greece University of Medicine, Tirana,...

08
March, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar  si lektorë...

25
February, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar me kohë...

25
January, 2017
Adrian-Civici
Leksion i Hapur nga Prof. Dr. Adrian Civici
1:00 pm - 2:00 pm
Salla e Konferencave, KU Logos, Tirane

Në datën 25/01/2017 ora 13:00-14:00 në Sallën e Konferencave të Kolegjit Universitar Logos, do të mbahet një leksion i hapur me temë “Çfarë modeli kapitalizmi aplikon Shqipëria? Debatet...

19
December, 2016
Ceremoni Diplomimi 2016
Ceremonia e Diplomimit 2016
12:00 pm - 2:00 pm
Resurrection of Christ Orthodox Cathedral, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana

Njoftojmë studentët që përfunduan studimet në vitin akademik 2015-2016, që ceremonia e shpërndarjes së diplomave bëhet në daten 19 dhjetor 2016, ora 12:00 në...