Fakte dhe shifra

Më tepër

Tarifa studimi unike

Më tepër

Histori suksesi

Më tepër

Perspektiva në logos

Më tepër

Programet

Pranimet

Shërbime mbështetëse

NJOFTIME

Shiko të gjitha
01
Tetor, 2017
Apply Logos
Fillon Aplikimi në Logos
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

A – Çdokush meriton një të ardhme më të mirë, por jo të gjithë zgjedhin rrugën e duhur! Kolegji Universitar Logos, është zgjedhja ideale!...

10
Tetor, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar  si lektorë...

10
Tetor, 2017
pune
Vende Vakante Pune
12:00 am - 11:59 pm
KU Logos, Tiranë, Albania

Në kushtet e zgjerimit të veprimtarisë së tij akademike dhe kërkimore, KU “Logos” fton individë të interesuar të aplikojnë për t’u punësuar me kohë...

Vlerësime për Logos!

ekzekutiv_500x500

Eleni Galanopoulou

dep_500x500

Prof. Dr. Aleksandër Sallabanda

Leonora Zoto

Dr. Leonora Zoto

admin_500x500

Msc. Parashqevi Avdulaj

rektori_500x500

Prof. Dr. Xhezair Teliti