Biblioteka

Kolegji Universitar “LOGOS” ka një bibliotekë mjaft të pasur në dispozicion të studentëve dhe stafit akademik. Biblioteka ofron një gamë të gjërë librash universitarë si dhe teza diplomash, të nevojshme për studime të ndryshme nga studentët.Gjithashtu ofron akses online të e-journals me anë të bashkpunimit të saj me Universitetin e Pireut. Ajo vendos lidhjet me bibliotekat simotra brenda dhe jashtë vendit dhe bashkëpunon me Shërbimin e Teknologjisë së Informacionit për krijimin, administrimin dhe shfrytëzimin e bibliotekës digitale.

Kontakt:
biblioteka@shlplogos.edu.al