Konferenca e I-rë studentore në Shkencat e Aplikuara dhe Ekonomike

Kolegji Universitar “LOGOS” organizon Konferencën e I-rë studentore në datat 24 dhe 25 Maj 2017.  Të gjithë studentët e interesuar në Shkencat e Aplikuara dhe Ekonomike janë të ftuar të marrin pjesë.

Regjistrimi për studentët bëhet nga ora 8:30 – 9:00.
Pjesëmarrja në konference është e detyrueshme dhe pasqyrohet si aktiviteti mësimor i asaj dite.

Prezantimet duhet të nisen me email në adresën qendrakerkimi@shlplogos.edu.al deri më datë 19 Maj 2017.

 Udhëzimet për prezantimin:

  • Çdo prezantim zgjat 15 minuta.
  • Prezantimi duhet të paraqitet në format Power Point.
  • Studentët pjesëmarrës duhet të nisin elektronikisht artikullin e plotë dhe prezantimin në powerpoint brenda datës 05.2017.

 

DownloadProgrami i Ekonomikut DownloadProgrami i Shkencave të Aplikuara

 

Artikulli i plotë duhet të paraqitet në format Microsoft Word, shkrimi Times New Roman 12 dhe të përfshijë:

  • Titullin
  • Emrat e autorëve
  • Hyrjen
  • Përshkrimin e metodikës
  • Rezultatet
  • Konkluzionet
  • Referencat

 

Artikujt do të botohen në revistën studentore të Kolegjit Universitar “LOGOS”

                                                                                           

Start Time

9:00 am

E mërkurë, Maj 24, 2017

Finish Time

3:00 pm

E enjte, Maj 25, 2017

Address

Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Location: Salla e Konferencave, KU Logos, Tiranë

Event Participants

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *