Stafi Akademik

Proçesi mësimor në Kolegjin Universitar “LOGOS”, zhvillohet nga një staf akademik i kualifikuar, me përvojë në mësimdhënie, me tituj dhe grada shkencore të fituara brenda dhe jashtë vendit.

Departamenti i Informatikës së Zbatuar
 

Përgjegjës Departamenti

Prof. Dr. Ilia Ninka  ilia.ninka@shlplogos.edu.al

Stafi Akademik

Prof. Dr. Xhezair Teliti     xhezair.teliti@shlplogos.edu.al; rektori@shlplogos.edu.al
MSc. Luan Sinanaj    luan.sinanaj@shlplogos.edu.al
MSc. Olta Petritaj   olta.petritaj@shlplogos.edu.al
MSc. Xhezmije Palushi   xhezmije.palushi@shlplogos.edu.al
MSc. Gazmira Brahushi   gazmira.brahushi@shlplogos.edu.al
MSc. Erion Shehu   erion.shehu@shlplogos.edu.al

Departamenti Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë

Përgjegjës Departamenti

Dr. Ridvana Mediu ridvana.mediu@shlplogos.edu.al

Stafi Akademik

Prof. Dr. Aleksandër Sallabanda   dekani.ap@shlplogos.edu.al
PhD Olta Noti   olta.noti@shlplogos.edu.al
Dr. Erjola Reufi   erjola.reufi@shlplogos.edu.al
MSc. Ariol Rama   ariol.rama@shlplogos.edu.al
MSc. Alketa Bakiri   alketa.bakiri@shlplogos.edu.al

Departmenti Financë-Kontabilitet

Përgjegjës Departamenti

Prof. As. Dr. Beatriçe Polo   beatricepolo@shlplogos.edu.al

Stafi Akademik

Dr. Jehona Germizi   jehona.germizi@shlplogos.edu.al
Dr. Soniela Grazhdani  soniela.grazhdani@shlplogos.edu.al
MSc. Iva Sulaj   iva.sulaj@shlplogos.edu.al
MSc. Elvis Xhori   elvis.xhori@shlplogos.edu.al
MSc. Klejda Gabeshi   klejda.gabeshi@shlplogos.edu.al
MSc. Blerina Banushi   blerina.banushi@shlplogos.edu.al

Departamenti Menaxhim Turizëm

Përgjegjës Departamenti

PhD. Guxim Kola  guxim.kola@shlplogos.edu.al  

Stafi Akademik

PhD. Bledar Ilia   bledar.ilia@shlplogos.edu.al
PhD. Kostandinos Dovolis  cdovoli@shlplogos.edu.al
Dr. Blerta Avdia  blerta.avdia@shlplogos.edu.al
MSc. Aida Zoto   aida.zoto@shlplogos.edu.al
MSc. Denajda Çibuku   denajda.cibuku@shlplogos.edu.al
MSc. Enxhi Marku  enxhi.marku@shlplogos.edu.al

Departamenti Menaxhim Biznes

Përgjegjës Departamenti

Dr. Parashqevi Draçi  parashqevi.draci@shlplogos.edu.al

Stafi Akademik

Dr. Bashkim Berberi   bashkim.berberi@shlplogos.edu.al
PhD. Kejda Nuhu   kejda.nuhu@shlplogos.edu.al
MSc. Irena Papingji   irena.papingji@shlplogos.edu.al
MSc. Enida Abazi    enida.abazi@shlplogos.edu.al
MSc. Anisa Balla    anisa.balla@shlplogos.edu.al

Qendra e Kërkimit Shkencor

Përgjegjës i Qendrës

Prof. Dr. Mersin Mersinllari  mersin.mersinllari@shlplogos.edu.al

Stafi i Kërkim Zhvillimit

Prof. As. Dr. Tefta Rota   tefta.rota@shlplogos.edu.al
Dr. Steljan Buzo   steljan.buzo@shlplogos.edu.al
MSc. Dorina Minxuri   dorina.minxuri@shlplogos.edu.al
MSc. Entela Kostrista   entela.kostrista@shlplogos.edu.al